LIENDEN – Zaterdag 15 maart 2014 voetballen we uit tegen Lienden B1D. In de 1e helft ging het spel aardig gelijk op en kregen beide teams kansen. SC Valburg scoorde de eerste goal, maar deze werd onterecht afgekeurd voor buitenspel. De 1e helft verliep dan ook doelpuntloos.

In de 2e helft wist Lienden al snel de openingstreffer te scoren. Maar Valburg vocht hard en dit werd beloond door een perfect op maat gegeven voorzet van Koen Maassen op Roy van Noordenburg, die de bal keurig wist binnen te koppen, de stand was weer gelijk. Toen een speler van Valburg in het strafschopgebied werd neergehaald besloot de scheidsrechter de bal niet op de stip te leggen maar net daarbuiten, helaas liep deze vrije trap op niets uit. Even later aan de andere kant legde de scheidsrechter de bal wel op de stip en Lienden kwam op een 2-1 voorsprong.

Deze tweede tegenslag was voor de Valburgse jongens  te veel van het goede en ze verloren de moed en lieten het hoofd hangen. Lienden profiteerde hiervan en wist in het laatste kwartier nog 2 maal te scoren en bracht de eindstand uiteindelijk op een geflatteerde 4-1.

Lienden B1 - SC Valburg B1

Saturday, March 15, 2014 4:17:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws