SC Valburg B1 - Arnhemia B1VALBURG – Zaterdag 28 september 2013 stond de 2e competitiewedstrijd voor onze jongens op het programma tegen Arnhemia B1. Arnhemia wilde de wedstrijd graag uitstellen naar een doordeweekse avond, in verband met een brede ziekenboeg, helaas was dit niet mogelijk, omdat SC Valburg niet over verlichting beschikt. Uiteindelijk lukte het Arnhemia toch met 15 spelers af te reizen naar Valburg.

Arnhemia ging fel van start en het tempo lag hoog. Al zou je qua spel anders verwachten, toch was het in de 6e minuut SC Valburg dat de leiding nam door een goal van Yvo Kooijman. De vreugde was van korte duur, want 2 minuten later scoorde Arnhemia de gelijkmaker. SC Valburg mocht van geluk spreken dat de spelers van Arnhemia slordig met hun kansen omsprongen.

Tot aan de 35e minuut in de 2e helft bleef het bij 1-1, daarna was het Joris Bijvoets die een enorme kans kreeg en deze koelbloedig wist te benutten. In de laatste minuut was het crisis voor het doel van de Valburgse keeper, een verdediger van Valburg raakte de bal ongelukkig en schoot hem in eigen doel.

Daarna floot de scheidsrechter voor het eind, erg zuur, maar als we eerlijk zijn zou een overwinning in het voordeel van Valburg toch iets te veel krediet zijn voor ons team.

Saturday, September 28, 2013 9:18:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws