VALBURG – Zaterdag 22 maart 2014 komt wederom een elftal van ESA onze kant uit, dit keer is het de B5. De B1 van Valburg kampt met spelers-tekort, vorige week heeft Casper Arnold zijn elleboog gebroken dus die kan dit seizoen helaas niet meer voetballen. Gelukkig kunnen we een beroep doen op het uitstekende talent van onze C1. 

In de 1e helft waren de spelers van Valburg een beetje gelaten en passief, of het nu aan de flinke hagelbui en het koude weer lag of aan iets anders, je had de neiging om er nieuwe batterijen in te stoppen, zodat er wat meer gang in kwam. Het kon dan natuurlijk ook niet uitblijven, dat ESA het eerste doelpunt scoorde. Met deze stand kon er ook even gerust worden. 

Nadat invalcoach Heino Zegveld alle poppetjes weer op de juiste plek had gezet, ging het in de 2e helft een stuk beter. Helaas was het wederom ESA dat de voorsprong vergrootte naar 0-2. Daarna was Valburg aan de beurt, Daan Jansen schoot op de goal, de keeper van ESA grabbelde naar de bal en liet hem los, de bal kwam op de lijn of er over, de scheidsrechter kon dit niet goed beoordelen, de grensrechter van ESA wel en besloot dat hij niet over de lijn was. Daan Jansen kreeg nog een herkansing en niet veel later wist hij wel te scoren, 1-2.

Dit was ook de einduitslag, helaas weer verloren, nu 3 wedstrijden op rij, op naar volgende week en dan maar weer eens de winst pakken.

 

SC Valburg B1D - ESA B5

Sunday, March 23, 2014 2:58:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws