VALBURG – Zaterdag 29 maart 2014 staat alweer de 6e wedstrijd van dit seizoen op het programma. We voetballen vandaag tegen Redichem B1. Op Sportpark `t Kasteel schijnt de zon. Wederom heeft de B1 van SC Valburg te kampen met blessures en met hulp van 2 dispensatie spelers kunnen we de wedstrijd starten met 11 spelers. Later zullen er nog 2 spelers van de C1 aanschuiven die aan het voetballen zijn in Gendt. 

Voetballend doen de teams niet onder voor elkaar en de strijd gaat gelijk op. SC Valburg scoort in de 4e minuut de openingstreffer, die vooraf gegaan werd door prachtig samenspel tussen Roy van Noordenburg die de bal voorgaf aan Maikel Geerlings en deze legde de bal klaar voor aanvoerder Daan Jansen, die hem keurig binnenschoot. In de 25e minuut scoorde Redichem de gelijkmaker. 

In de 2e helft was het weer een prachtige voorzet van invaller Lars Jansen, de C-speler die al een wedstrijd in de benen had op Boy van Kleef, ook deze liet de kans niet onbenut en SC Valburg leidde de wedstrijd met 2-1. Redichem liet zich echter niet uit het veld slaan en wist alsnog een gelijkspel uit deze strijd te slepen, wat ook wel een terechte uitslag was.

Foto SC Valburg B1 - Redichem B1

Sunday, March 30, 2014 9:44:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws