VALBURG – Zaterdag 12 april 2014 stond de thuiswedstrijd tegen Spero B4 op het programma. De eerste helft vertoonde niet echt hoogstaand voetbal vanaf Valburgse zijde. Spero maakte het spel en het leek net of onze jongens er niet bij waren met hun hoofd. Nadat Spero na een toegekende penalty op een 0-1 voorsprong kwam, liep het bij het Valburgse team helemaal niet meer. Daarom wist Spero in de 30e minuut de voorsprong te vergroten naar 0-2. Maar goed dat de eerste helft er snel opzat, zodat we even konden polsen wat er aan de hand was met onze jongens. 

De speech van de coach en het bekertje drinken had de spelers zichtbaar goed gedaan. Nadat ook Valburg een penalty kreeg toegewezen van de scheidsrechter en aanvoerder Daan Jansen zijn zenuwen onder controle had, vond de thuisploeg weer aansluiting. Enkele minuten later besloot de scheidsrechter weer een penalty toe te kennen aan de thuisclub vanwege een overtreding in het strafschopgebied. Wederom ging Daan Jansen achter de bal staan en wederom faalde hij niet: 2-2. 

Het spel was totaal omgedraaid. Valburg voetbalde weer als een vis in het water en de spelers geloofden er weer in. En niet geheel onterecht. Want het 3e doelpunt en tevens het laatste en winnende doelpunt van de wedstrijd kwam wederom van Daan Jansen, hij kon deze wedstrijd een hattrick op zijn naam zetten.

SC Valburg B1 - Spero B4

Sunday, April 13, 2014 9:32:00 AM Categories: B1 jeugd nieuws