VALBURG – zaterdag 12 oktober 2013 werd er om 13.00 uur gevoetbald tegen VDZ B3. Al vanaf de 1e minuut liep het niet in het Valburgse team. Wat er precies aan de hand was, is nog steeds niet duidelijk, maar in de 1e helft leek het wel of onze jongens voetballes kregen van VDZ B3.

Uiteraard kon een tegendoelpunt dan ook niet uitblijven, in de 16e minuut kwam VDZ op een verdiende voorsprong. Twee minuten later vergrootte het deze voorsprong naar 0-2. Omdat geen enkele bal goed in de voeten van een medespeler werd gespeeld, probeerde Daan Jansen het maar eens  met een schot van afstand. Geholpen door een speler van VDZ die het schot van richting veranderde kwam Valburg weer terug in de wedstrijd: 1-2. Helaas scoorde VDZ net voor rust uit een corner de 1-3.

Na een donderspeech van de Valburgse coach, leek het de eerste minuten van de 2e helft iets beter te gaan lopen bij de Valburgse jongens. Maar helaas was dit van korte duur. Vier minuten voor het einde van de wedstrijd gaf VDZ Valburg de genadeslag door 1-4 te scoren en of dat nog niet erg genoeg was scoorde het ook nog de 1-5.

Deze wedstrijd moeten we maar snel vergeten en met opgeheven hoofd en een positieve instelling gaan we ons voorbereiden op de volgende wedstrijd.

Saturday, October 12, 2013 9:10:00 PM Categories: B1 foto jeugd