Westervoort – Zaterdag 26 oktober 2013, de vierde wedstrijd van de competitie alweer. Het was even schrikken toen we het veld op kwamen en de tegenstander zagen. Was dit de ploeg waar we tegen moesten voetballen vandaag? Het waren grote mannen, waarbij onze spelers in het niet vielen.

Gelukkig viel het alles mee in de wedstrijd en waren de teams aan elkaar gewaagd, al was het Westervoortse team wel iets feller in het spel en het kwam na 20 minuten voetballen dan ook verdiend op een 1-0 voorsprong. De 2-0 van Westervoort viel op een ongelukkig moment, net voordat de scheidsrechter affloot voor de rust.

SC WEstervoort B2 - SC Valburg B1Om tegen een 2-0 achterstand aan te kijken tijdens de rust is nooit echt leuk, maar toch was er nog niets verloren, want gezien het spel van SC Valburg bestond er altijd nog een kans om terug te komen tijdens deze wedstrijd. Dit deden ze dan ook door een mooie kopbal van Roy van Noordenburg, 2-1. De domper was dan ook groot dat uit het niets Westervoort  3-1 scoorde. Gelukkig kwam Valburg wederom terug in de wedstrijd door een prachtig doelpunt van Boy van Kleef.

De gelijkmaker zat zeker in de lucht, maar helaas was het fluitsignaal van de scheidsrechter onverbiddelijk en zwaar teleurgesteld reden we huiswaarts.

Saturday, October 26, 2013 7:16:00 PM Categories: B1 nieuws