HERVELD – Vanavond woensdag 9 april 2014 staat er een echte derby tegen SVHA B1 op het programma. De eerste 20 minuten van het spel ging het aardig gelijk op. Het was Roy van Noordenburg die met een prachtig afstandschot zijn team op een 0-1 voorsprong bracht. Na deze 20 minuten nam het elftal van SVHA het spel over en de gelijkmaker kon dan ook niet uitblijven. De eerste helft eindigde in een 1-1 gelijkspel. 

In de 2e helft werd het spel iets feller en SVHA kwam op een 2-1 voorsprong. Aanvoerder Lars Paul scoorde al snel de gelijkmaker uit een corner. Niet veel later was het Roy van Noordenburg die de keeper te slim af was en SC Valburg op een 2-3 voorsprong bracht. Toen werd het spel nog iets grimmiger en er werden veel forse overtredingen gemaakt. Vijf minuten voor tijd wist SVHA toch nog de gelijkmaker te scoren. 

In de laatste minuten kroop Valburg door het oog van de naald, maar Valburg keeper Kevin Cleveringa bewees wederom zijn super goede kwaliteiten voor zijn team en wist een nederlaag te voorkomen. Een overwinning zou gezien het beeld van de hele wedstrijd onverdiend zijn geweest voor SVHA. Beide ploegen mogen tevreden zijn met dit gelijkspel.

SVHA B1 - SC Valburg B1

Friday, April 11, 2014 7:22:00 PM Categories: B1 jeugd nieuws