ZPORTZ Voetbalschool bij SC Valburg

Dit seizoen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan de ZPORTZ Voetbalschool bij SC Valburg. ZPORTZ geeft op vrijdagmiddagen professionele technieklessen. Hieronder vind je de benodigde informatie. Bij voldoende animo gaat de lessen op vrijdag 21 september van start.

 

Wat is ZPORTZ Voetbalschool?

ZPORTZ Voetbalschool zijn 15 techniektrainingen (7 voor, 8 na de winterstop) gegeven door ZPORTZ docent Rob Dellemann. Deze lessen zijn een uitstekende aanvulling op de reguliere trainingen.

 

Hoe lang duurt een training?

De trainingen staan vooralsnog ingepland op vrijdagen van 16.30 tot 17.30 uur. Een training duurt 1 uur.

 

Wie is de trainer?

Mijn naam is Rob Dellemann. Ik ben 29 jaar oud en woonachtig in Gendt. In het dagelijks leven ben ik projectadministrateur interieur- en scheepsbouw. Daarnaast ben ik actief in de belangrijkste bijzaak van het leven: voetbal. Ik heb mijn jeugdopleiding gevolgd bij N.E.C. Nijmegen. Via De Bataven en Alverna ben ik nu als speler actief voor V.V. Bennekom. Als trainer heb ik ervaring opgedaan bij de C-junioren van De Bataven en actief bij de voetbalscholen van ZPORTZ.

 

Wat kost het en hoe gaat de betaling?

De kosten van het totale pakket (15 lessen) bedragen €180. Dat is inclusief een (verplicht) tenue (zie bijlage) ter waarde van €30. Dus omgerekend bedragen de kosten €10 per training. Betaling en inschrijving kan bij persoonlijk bij de trainer: 06-30677817. Of via de website:

 

https://www.zportz.nl/voetbalschool/inschrijven/15-lessen-2018-2019-bij-sc-valburg-op-vrijdagmiddagen

 

Hoe oud moet je zijn?

De voetbalschool is tot en met de JO15 (C-junioren). Dus ook mini’s (JO07) zijn van harte welkom. Voor hen is de techniek zeker belangrijk. De deelnemers worden ingedeeld in groepen binnen 1 training, zodat spelers van ongeveer dezelfde leeftijd dezelfde oefeningen uitvoeren. Bij voldoende animo, wordt er meerdere groepen gemaakt. Dat betekent ook dat de er dan twee afzonderlijke trainingen worden gegeven, dus bijvoorbeeld van  1630 tot 1730 uur en van 1730 tot 1830. Indien oudere kinderen zich aanmelden dan zal afhankelijk van de aanmeldingen worden bekeken of deelname (toch) mogelijk is.

 

Moet je lid zijn van SC Valburg om deel te kunnen nemen?

Nee, je hoeft niet per se lid te zijn van SC Valburg of een andere vereniging om deel te kunnen nemen aan de ZPORTZ Voetbalschool in Valburg.

 

Wanneer zijn de techniektrainingen?

De trainingen staan ingepland op de vrijdagen. De trainingen starten in principe in week 38. Vervolgens in week 40, week 41 (of 43 in overleg), week 44, week 46, week 48, week 50. Trainingen na de winterstop worden te zijner tijd bekend gemaakt. Wanneer er een training gemist wordt, is er aan het eind van het seizoen één inhaaltraining waar deze ingehaald kan worden.

 

Wanneer gaat de voetbalschool van start?

Bij minimaal 8 deelnemers gaat de voetbalschool van start. De eerste training staat gepland op vrijdag 21 september.

Posted by Paul Mekking Tuesday, September 4, 2018 6:00 PM Categories: Jeugd Mededeling Nieuws voetbalschool