*** Wedstrijdverslag ***

Vandaag moesten de Vrouwen van SC Valburg op bezoek bij de Vrouwen van Woezik.om 8:15 !! vertrokken wij uit valburg omdat wij al om 9:30 moesten voetballen. in een 4-4-2 opstelling begonnen wij sterk aan de wedstrijd en hadden ook veel balbezit.wij speelden de eerste twintig minuten veel op de helft van de tegenstander en creëerden een paar mooie mogelijkheden maar niet echt goede kansen om te scoren.
na ongeveer 25 minuten kregen wij de eerste goede kans om op voorsprong te komen. en het was gelijk raak. het was Danielle die het snelst reageerde op een mooie pass vanaf het middenveld en de keepster met een mooie schuiver verraste. 0-1. vanaf dat moment gingen wij nog beter spelen en kregen weer een paar mooie kansen om scoren.met nog ongeveer 10 minuten te spelen werd Danielle weer fraai bediend met een mooie lange pass. de bal stuiterde nog een keer op voor haar en met een mooie volley knalde zij hard de 0-2 binnen.niet lang daarna was het rust.
de 2e helft begon zoals de eerste. veel balbezit en we drongen Woezik steeds verder terug op eigen helft. bij de eerste kans was het al gelijk raak. een mooie voorzet vanaf de rechterkant werd door Yvonne Janssen mooi aangenomen en met links schoot zij de bal achter de keepster van Woezik. 0-3. na 20 minuten in de 2e helft speelden wij de achterhoede van Woezik via mooi combinatie voetbal helemaal zoek en het was nu Loes die met een mooie schuiver de keepster van Woezik het nakijken gaf. 0-4.
na dit doelpunt gingen wij wat slordiger spelen en Woezik werd wat sterker. zij scoorden 20 minuten voor tijd de 1-4. met nog een kwartier spelen kregen wij van de overigens goed leidende scheidsrechter een vrije trap op ongeveer de hoek van de 16 meter lijn.het was Marina die de toegekende vrije trap fraai binnen krulde. 1-5. op het einde scoorden de dames van Woezik nog de 2-5 maar de verdiende overwinning kwam niet meer in gevaar. al met al een zeer verdiende overwinning van een Team dat steeds meer gestalte krijgt, en dat door hard en goed te trainen beloond werd met de 3 punten

Trainer\coach

Herman van Meel

Monday, October 5, 2015 9:40:00 PM Categories: Dames wedstrijdverslag