Nieuws - SC Valburg

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

In memoriam: Jack Witjes

18 oktober 22:45  Helaas hebben wij ontzettend verdrietig nieuws ontvangen. Oud verzorger van onze selectie, Jack Witjes, was heel strijdbaar ondanks dat hij erg ziek was en wilde er nog volop voor gaan. Helaas hebben wij vernomen dat hij deze strijd heeft verloren. Wij wensen zijn vrienden en familie heel veel sterkte met dit verlies.

299x gelezen

In memoriam: Ben Snelders (83 jaar)

18 oktober 22:00  Vandaag hebben wij het bericht ontvangen dat Ben Snelders is overleden. Snelders, die van 1958 tot 1961 speelde voor Vitesse, is op 83-jarige leeftijd overleden. Ben Snelders werd op 15 mei 1940 geboren in Arnhem. In 1956 werd Snelders gescout door Vitesse. Na zijn loopbaan als speler bleef Snelders actief in de voetballerij, maar ook bij Vitesse. Hij werd hoofdtrainer bij SC Valburg in de jaren '70 waarbij onze club 2x kampioen werd. Later bij Gelria, RKHVV, Leones en nog later trainer van het tweede elftal bij Vitesse. Midden jaren tachtig was Snelders eveneens betrokken bij de technische staf van het eerste elftal, onder Hans Dorjee. Ook buiten het veld zette Snelders zich veelvuldig in voor zijn Vitesse. In de tussentijd richtte Snelders ook een Sportspeciaalzaak op in Elst en Wijchen, genaamd Snelders Sport en werd hij ‘uiteraard’ lid van de business club van Vitesse. De inmiddels door zijn zoon Richard en schoondochter Ellen overgenomen winkel in Elst is een begrip in de regio en vaste leverancier van onze club. SC Valburg wenst de familie en vrienden veel sterkte met het verlies.

250x gelezen

ALV 6 oktober 2023

7 oktober 21:00  Remon Gebel is tijdens de ALV officieel benoemd tot Bestuurslid TC en Royan van Velse heeft zijn termijn als Voorzitter verlengd met 3 jaar. SC Valburg heeft nu weer een voltallig Bestuur met 5 leden, wat de stemming makkelijk maakt.

208x gelezen

SC VALBURG doet mee met de Grote Clubactie!

20 september 21:15  Dit jaar verkopen wij weer loten met de Grote Clubactie. De vereniging zet samen de schouders eronder! We hopen op een mooie opbrengst voor zonnepanelen op de kantine. De landelijke startdatum van de Grote Clubactie is op zaterdag 23 september.meer »

238x gelezen

Vitaliteitsmarkt

8 september 15:00  Alles op het gebied van gezondheid, welzijn en sport.meer »

265x gelezen

De Partnerclubactie

17 augustus 13:30  Op zondag 3 september om 16:45 uur, is er een wedstrijd van de Partnerclubactie: Vitesse vs. AZ meer »

340x gelezen

Babynieuws

19 juli 18:45  Lou van Noordenburg is geboren! Dochter van trainer Paul en zusje van Kick (JO8) en Joes en natuurlijk mama Wendy🩷. Zij mochten afgelopen weekend de allereerste SC Valburg geboortebeer in ontvangst nemen. Heel veel geluk samen.meer »

432x gelezen

2e Valburgse Tienkamp

18 juni 14:30  Op zaterdag 17 juni organiseerde SC Valburg de 2e Valburgse Tienkamp. 6 teams deden mee aan de sportieve strijd dor het dorp. Zelfs een team vanuit gemeente Overbetuwe. meer »

553x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!