Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Update coronamaatregelen

Gisteren, 16 januari 13:00  SC Valburg heeft een veilig sportklimaat hoog in het vaandel staan en probeert daarom zorgvuldig de coronamaatregelen na te leven die ons zijn opgelegd. Hieronder vind je informatie over de werkwijze op ons sportpark. Wij verzoeken eenieder goed notie te nemen van de maatregelen en deze ook na te leven. Alleen samen kunnen wedstrijden tegen Corona. De in het protocol genoemde maatregelen zijn per zaterdag 15 januari 2022 van kracht. Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met maandag 24 januari 2022.meer »

207x gelezen

Voor Iedereen

6 januari 16:00  .meer »

36x gelezen

Algeheel Rookverbod op SC Valburg

5 januari 10:30  Per 1 januari 2022 geldt er een algeheel rookverbod op het gehele terrein van Sportpark 't Kasteel. meer »

82x gelezen

Nieuwsbrief SC Valburg December 2021

8 december 19:45  Lees nu de laatste nieuwtjes! meer »

75 jaar sportclub Valburg

20 november 14:15  Ieder jaar publiceren de historische kringen van de Betuwe een jaarboek met als titel 'Terugblik'. Iedere keer is er een ander thema en voor 2021 was dat: 'De Betuwe beweegt, sport in het Rivierenland'. Sommige sportverenigingen kregen de gelegenheid om hun geschiedenis in het boek vast te leggen.meer »

233x gelezen

Nieuwe Secretaris voor onze club!

10 november 14:15  Tijdens de ALV had het bestuur reeds aangekondigd binnenkort een gesprek te hebben met een mogelijke kandidaat voor de functie van secretaris. We zijn dan ook bijzonder verheugd om u te melden dat Brigitte Jansen deze taak op zich heeft genomen. Brigitte is geen onbekende in het dorp. Betrokken en enthousiast zijn twee woorden die haar kenmerken. We zijn erg blij met dit fijne nieuwe bestuurslid. Bestuur SC Valburg meer »

139x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!