Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Laatste beker(oefen)duel

Laatste beker(oefen)duel

Arnhemse Boys Schuytgraaf JO14-2

11 - 2

SC Valburg JO14-1

Competitie

Zwaluwen Jeugd Beker O14 poulefase Groep 3 08

Datum

22 september 2021 18:30

Scheidsrechter

R. de Ruiter

Accommodatie

Sportpark De Schuytgraaf
Marasingel 251
6846DX
ARNHEM
tel. 026-3799504

Door Vincent Konijnenberg. Op deze woensdagavond in plaats van training een bekerwedstrijd in Arnhem tegen Arnhemse Boys. Voor de wedstrijd nog even een tactische bespreking van de trainers. Desondanks hadden we een zwakke start en werden we overlopen door een paar reuzen van 14 (en kop of 2 groter dan Tygo).

Als snel schoot zo een reus de bal hard binnen voor een 1-0. Dat de reuzen indruk maakten was duidelijk te zien want bij balbezit van hullie verdedigen wij onze man op een meter of 2 waardoor wij steeds te laat waren. Na een tal schoten over en naast liepen we snel tegen ee  3-0 achterstand aan.

Uit het bijna niets was het Chad die Emmy weg stuurde en die tekende voor de 3-1 stand. Hieruit werd wat vertrouwen gevonden en deden we een poging om meer georganiseerd te voetballen. Ondanks een aantal goede reddingen van Damian liepen  we nog meer averij op en kwam er een stand van 5-1 op het scorebord.De 5 kwam uit een penalty waarover de meningen verdeeld waren struikelde hij nou over zijn eigen voeten of was het een been van Tygo. Even later stuurde Chad nogmaals iemand op weg naar het doel. Deze keer was het Marius die de keeper op het verkeerde been zetten e  onze 2de scoorde. Een enthousiaste meegereisde supporter zette dit luister bij met de uitroep "Nog maar 3 jongens". Met deze stand werd de rust bereikt In de rust de nodige aanwijzingen van trainers Tom en Simon.

Deze aanwijzingen bleken hun vruchten af te werpen het grootste deel van de 2de helft werd er beter gevoetbald en bleef het lange tijd bij 5-2. Niet alleen werd er beter gevoetbald ook Damian was de 2de helft goed op dreef met een aantal goede reddingen. Helaas viel de 6-2 toch. Hierna viel de organisatie weer weg en liepen we tegen nog 4 doelpunten aan waar wij 10 tegendoelpunten incasseerde menen zij volgens de doorgegeven eindstand 11 keer te hebben gescoord.  Gezien dit hen nog geen 1ste plaats in de bekerpoule opleverde en het voor ons een leuke oefen pot  was laten we het er maar bij en zal het een spookdoelpunt zijn geweest. Op naar de competitie en een leuk seizoen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!